Roser i hagen.

Er så vakkert i hagen. Rosene blomster, så fine farger.

Savner hytta.

Nå er det snart ferie. En uke til så skal vi opp på hytta igjen. Er så deilig etter at vi bygde verandaen. Er så greit å slippe og sitte i gresset.

Denne ferien skal jeg beise bua. Vi skal også reise til Bergen 3 dager. Er så greit for da er vi ca. halvveis.

Ha en fin uke.
Kari

Solseil over uteplassen

Vi har satt opp et seil over uteplassen. Tror det heter det:-0 Deilig med litt skygge når solen er på det sterkeste:) Ikke at det har vært noe problem i det siste hi hi… Kan gjerne bli varmere.

Senga av europaller er mye brukt. Både som sofa og solseng. Er så greit når det er hjul under:) Bare trille på plass der vi vil ha den.

Det blomster og gror. Elsker plantene rundt meg.

Ønsker dere en fin søndag.

Kari

Laget tvbenk av gammelt jernstativ:)

Jeg fant et gammelt stativ som min mann har brukt i en blomstebil , for mange år siden når de hadde blomsterbutikk i Gamlebyen. Rusten og stygg sto den bak garasjen. Morten hadde tenkt å kaste den. Heldigvis reddet jeg den før den havnet på fyllinga:)

Rustmaling og bengalakk som topp strøk:) En gammel dør som bestefaren til Morten brukte som tapetbord:) og noen gamle planker, så ble det en tvbenk. Gjenbruk er topp:-0

Gutta var veldig fornøyde. De liker en litt røffere stil:) De begynner å bli litt lei min hvite og søte stil 🙂 Det skjønner jeg godt :-0

Ønsker dere en flott søndag.

Kari

Deilig pinse på hytta:)

Er så deilig med fridager sammen med familien:)Sitte ute til langt på natt:0)Det er lyst hele natten, selv fuglene sover ikke.Har jo rett og slett ikke lyst å legge meg.

Her er klokka 2230:))Nydelig!!! Sitte foran bålpanna til sola går ned.Virker som solen er lenger oppe her på hytta:0) Nærmere sola hi hi…

Tromler kan brukes til mye.Skrudde på noen små hjul, for da er det letter å flytte den rundt på verandaen. Tenkte at jeg skal beise den brun:) Jeg har også laget solseng av Europaller. Bilde kommer senere når jeg har fått beiset den:)

Et måltid ute:) Livet er herlig til fjells 😉

Sykkeltur sammen med gode venner , som har kjøpt hytte gangavstand fra oss:)

Det er så mange flotte veier og stier på Vaset og området rundt. Her er vi ved vannet på Viksyndin. Flott sted 🙂

Ha en flott uke kjære følgere:)
Kari