Savner hytta.

Nå er det snart ferie. En uke til så skal vi opp på hytta igjen. Er så deilig etter at vi bygde verandaen. Er så greit å slippe og sitte i gresset.

Denne ferien skal jeg beise bua. Vi skal også reise til Bergen 3 dager. Er så greit for da er vi ca. halvveis.

Ha en fin uke.
Kari

Solseil over uteplassen

Vi har satt opp et seil over uteplassen. Tror det heter det:-0 Deilig med litt skygge når solen er på det sterkeste:) Ikke at det har vært noe problem i det siste hi hi… Kan gjerne bli varmere.

Senga av europaller er mye brukt. Både som sofa og solseng. Er så greit når det er hjul under:) Bare trille på plass der vi vil ha den.

Det blomster og gror. Elsker plantene rundt meg.

Ønsker dere en fin søndag.

Kari

Laget tvbenk av gammelt jernstativ:)

Jeg fant et gammelt stativ som min mann har brukt i en blomstebil , for mange år siden når de hadde blomsterbutikk i Gamlebyen. Rusten og stygg sto den bak garasjen. Morten hadde tenkt å kaste den. Heldigvis reddet jeg den før den havnet på fyllinga:)

Rustmaling og bengalakk som topp strøk:) En gammel dør som bestefaren til Morten brukte som tapetbord:) og noen gamle planker, så ble det en tvbenk. Gjenbruk er topp:-0

Gutta var veldig fornøyde. De liker en litt røffere stil:) De begynner å bli litt lei min hvite og søte stil 🙂 Det skjønner jeg godt :-0

Ønsker dere en flott søndag.

Kari

Deilig pinse på hytta:)

Er så deilig med fridager sammen med familien:)Sitte ute til langt på natt:0)Det er lyst hele natten, selv fuglene sover ikke.Har jo rett og slett ikke lyst å legge meg.

Her er klokka 2230:))Nydelig!!! Sitte foran bålpanna til sola går ned.Virker som solen er lenger oppe her på hytta:0) Nærmere sola hi hi…

Tromler kan brukes til mye.Skrudde på noen små hjul, for da er det letter å flytte den rundt på verandaen. Tenkte at jeg skal beise den brun:) Jeg har også laget solseng av Europaller. Bilde kommer senere når jeg har fått beiset den:)

Et måltid ute:) Livet er herlig til fjells 😉

Sykkeltur sammen med gode venner , som har kjøpt hytte gangavstand fra oss:)

Det er så mange flotte veier og stier på Vaset og området rundt. Her er vi ved vannet på Viksyndin. Flott sted 🙂

Ha en flott uke kjære følgere:)
Kari