Hyttetur🍂🍁🍂

I helgen var jeg på hytta med min søster og venninne. Høsten er så deilig syntes jeg med den litt skarpe lufta ,men allikevel kjenner vi solen varmer.

Dessverre fikk jeg betennelse i ei tå så jeg fikk ikke gått tur. Det ble mye strikking og lesing foran peisen. Det er jo helt greit også😂

Se på den nydelige fargen på Hortensian 🧡Det som er så fint med den er at du kan bare la den tørke i vasen og da holder den seg fin lenge.

Jeg lagde meg et speil for en tid tilbake som jeg har hatt hjemme. Nå skal den opp her i gangen på hytta. Må få en omgang med litt beis bare ,for den fargen passer ikke så godt til veggen.

Se så fine gaver jeg fikk av gjestene mine. Alpefiol i kurv, duftlys og såpe fra Durance( den står på badet) Jeg elsker duftlys, men min mann hater de. Så jeg må brenne de i smug🤗Ikke alltid han legger merke til det😂

Søndag lagde jeg eplekake. Mmm det er så godt🤪 Ekstra godt når eplene kommer fra hagen🍎

Snart er det høstferie og da skal vi opp i noen dager igjen 🍂🍁🍂

Fortsatt fin uke til dere.

Kari

🍁SEPTEMBER🍁

Her går dagene til stort sett til oppussing.

Det begynte med at jeg skulle male vinduene på kjøkkenet og stua. Rart med det når du starter et sted så drar det med seg🤗 Først en vegg grå i den ene stua og så ble det grå vegger i den andre.

Når det var gjort så måtte jeg jo male gulvene også😂

Endelig så var det å nyte en ryddig og nyoppusset stue , men da kom eldstemann å lurte på om ikke vi kunne ta rommet hans også😜

Ja ja da var vi i gang👍😜Bilder kommer etterhvert…..

Nyt helgen🍁

Kari

Nytt speil fra Bohus🤗

Lysestakene har jeg malt grå. Opprinnelig messing😍

Eplekake med epler fra hagen🍎

Hyttehelg🍂🍁🍂

Høst på fjellet. Kjenner at luften er friskere og bladene begynner så smått å skifte farge🍁 Fjellet er flott om høsten syntes jeg.

Fyre i peisen og tenne stearinlys. Herlig🍂🍁🍂

Vi har hatt dugnad i veien hvor vi grillet sammen på kvelden. Veldig hyggelig å være sosial med gode hyttenaboer.

Vi renset stikkrenner, klipte greiner som hang ut i veien og satt opp brøytepinner. Heier på dugnadsånden🙏🤪