Vår på trappa💚

Det er så deilig nå💚2 dager med sol og varme.Litt kaldt i skyggen ,men solen varmer godt. Håper det varer noen dager til. I morgen reiser jeg til fjells med 5 flotte damer .Håper vi kan få noen fine dager med sol og lite vind.

Snart skal den gule veggen bort. Huset skal males hvitt. Mange syntes at det er trist at vi skal ta bort den fine gule fargen, men nå har vi hatt den i 20 år snart. På tiden med noe nytt☺

Perleblomster i gammel kasse.

Hvite stemorsblomster💚Så vakre.

Ønsker dere en fin kveld.

Kari

Vårbord

I kveld får vi gjester og jeg har dekket et vårbord med stemorsblomster. De er så vakre både med og uten potter:) Jeg la en glassplate på bordet for å beskytte det. Fint var det også syntes jeg. Rottingbrikker fra Riviera Maison og tøyservietter fra Lexington. Rottingbrikkene er Morten så irritert på;) Vanskelig å plassere glassene syntes han;) Skjønner ikke hva han mener…. Hi hi

Da var det bare å få laget maten:) eller Morten skal gjøre det. Deilig….

Ønsker dere en flott lørdagskveld.

Kari

Perleblomster

I dag har det vært en nydelig dag. Solen tittet litt frem tidlig og 15 varmegrader. Formen var så som så i dag ,men klarte allikevel å komme meg ut i skogen 🙂 Hjelper på det meste å komme seg ut i skogen:)

Kaffe og en sjokoladebit når jeg kom hjem. Mmm deilig. Må unne seg litt innimellom, selv på en mandag:)

Er så vakre de perleblomstene. Tenker jeg må sette de litt ut for å ha de litt lenger.

Ønsker dere en flott ny uke.

Kari

Det er vår

Det er en deilig tid vi går inn i nå. Vi våkner til fuglekvitter og solen begynner å varme. I dag satt jeg litt ute i solen. Ble litt lett rød i kjakene til og med:) Den store varmen er det ikke men…. den kommer snart;)

Kjøpte noen hvite perleblomster i går. De skal få stå inne litt til før jeg setter de ut. Vår inne og vår ute:)

Plantet i en gammel kasse. Den sto på loftet og er etter besteforeldrene til Morten.

En enkel løk. Vakkert….Ønsker dere en flott helg:)Kari