Deilig det er fredag;0)

I dag har det vært helt fantastisk. Godt og varmt….. 24 grader,helt nydelig. Litt vind og regn på ettermiddagen, men fremdeles varmt. Trodde nesten det skulle bli tordenvær.

Pynter med norgesglass og kurv fra millemoi.

Jeg skal lage focaccia og da blir det rødvin til den. Jammen har jeg ikke begynt å drikke litt vin. Kanskje på tide…. Snart 44 år ;0)

Ett lite hjørne i hagen. Greit med små plasser rundt i hagen. Deilig å pynte med blomster igjen. Får aldri nok… Følge mannen er det mer en nok hi hi ;0)
Elsker putene fra millemoi.

Fin helg kjære trofaste og nye følgere.
Kari

Fint med eple og syringrener.

Eple og syrinene står i knopp:) Så nydelig… Trenger ikke kjøpe blomster,når man har flotte blomster utenfor huset. Det er en herlig tid vi er inne i….

Jeg har byttet ut stolene på kjøkkenet. Stolene er fra Svigermor og har stått på loftet i flere år. Hadde tenkt å male de, men de er fine brune også. Venter litt med malingen:)

Nytt oliventre:)Her er favorittplassen.

Fin kveld til dere.
Kari

Ferdig med plattingen på hytta:)

Verandaen begynner å ta form:-) Morten og to kamerater har vært oppe å snekret i helgen. Det skal kuttes litt og rekkverk skal opp:)Det får vi ta en annen helg.

Begynner å bli tynt med snø:)

Morten har begynt å ta ned rekkverket på svalgangen. Noen av stolpene skal bort. Har du sett så rotete foran hytta hi hi… Gutta på tur:)

Her snør det:) ennå litt vinter til fjells. Brr litt bedre her hjemme nå:)

For en herlig søndag :)

Det er så deilig med sol:)

En liten kakebit og et blad. Kan det bli bedre…

Stemorblomstene blomstrer:) Herlig….

Fikk noen flotte roser av venner som var på besøk i går:)

Senere skal vi sykle oss en tur. Kan jo ikke bare sitte på rompa og spise kake. Eller ????

Fin dag kjære følgere.
Kari