Morten maler gulvene i hytta:)

Er så trøtt på de gule gulvene på hytta. Tenkte vi skulle slipe de, men tanken på den jobben orket jeg ikke. Da må hele stuen tømmes for møbler og det blir så mye støv over alt:)Nå har Morten satt alle møblene i den ene delen av stua. Der skal det males når han får på plass møblene.

Malingen har jeg kjøpt på Fargerike på Fagernes. Alltid god hjelp og så stort utvalg:) Alt fra maling,møbel stoffer,ovner og interiør.

Det er litt jobb før malejobben kan begynne. Vaske, pusse og vasking igjen:) Når man vasker først så går pussingen bedre også. Da har man tatt bort gamle såperester som ellers hadde satt seg i pussepapiret:)

Gøy når Morten kan begynne å male. Da går det unna med rulle.

Veldig fornøyd med fargen.

Blir så fint. Gleder meg til å få på plass møblene.

Før og etter bilder fra gangen 🙂

For dere som vil ha fargekoden:) Fin maling å bruke. Støvtørr etter 2 timer, kan males over etter 8 timer og brukstørr etter minst 24 timer.

Satser på at den tørker fort:)

Ønsker dere en fortsatt god sommer. Håper sommervarmen kommer snart.

Kari

Sommer på hytta:)

Deilig å være på hytta igjen:) Kunne vært bedre vær, men vi har nok å gjøre. Vi har kjøpt ny køyeseng på soverommet til eldstemann. Det var en plassbygd seng som bare var 1,90 lang og det fungerer dårlig når han er over 1,80 lang😊og høyere blir han😊

Vi skal flytte et rør som er til lufting av kloakken og det er plassert så utrolig dumt.Vi får se hvordan vi løser det. Det er plassert inne i et plassbygd skap( som vi nå har revet) å da ikke inne i hjørnet i rommet, men 40 cm ut fra veggen og mot sengen.

Det må flyttes for å få plass til den nye sengen.

Etter rivingen må malerkosten frem igjen. Litt flekking her og der:)

Litt kos på uteplassen. Det er deilig temperatur, selv om solen er fraværende:)

Bilder fra soverommet kommer etterhvert:) Fortsatt god sommer.

Kari

Markblomster:)

Har tatt med noen av blomstene som vi hadde hjemme. Kjøpt hos min svigerinne som driver Annes blomster på Begby Senter i Fredrikstad:)