Nå er det så vakkert i hagen. De historiske rosene blomstrer. De lukter såååå godt. Pionene er på vei til å blomstre og rosebuskene har mange knopper. Det å gå rundt med kaffekoppen på morgenen og bare nyte duften og synet av alt det vakre er magisk. Blir rett og slett lykkelig av det.

  Se på alle de knoppene. Gleder meg til de blomstrer. Husker ikke hva denne heter men blomstrer hele sommeren. Den har ingen duft ,men det gjør ingen ting.  Den tar igjen på det vakre. David Austin rose. Dufter herlig.   Afrikansk lilje med 36 knopper.   Klematisen vokser sakte men sikkert oppover leveggen. Blir spennende å se hvordan den blir.  Oliventreet under har jeg hatt i 4 år. Begynner å bli så stort at jeg begynner å få problemer med oppbevaring på vinteren. Jeg har hatt det i drivhuset halvveis liggende. Sier til mannen at jeg må nok få større drivhus snart, men han er ikke helt enig i det😂

Hagen

Hei. Tester ut den nye bloggen. Etter at alt ble nytt har jeg ikke fått satt meg inn i hvordan det fungerer.

Prøver nå med noen hagebilder. Jeg elsker hagelivet og det er noe jeg gleder meg til hver vår. Det å våkne til liv igjen etter en mørk vinter.

Har alltid noen nye ideer i hagen. Nå har jeg lagd et nytt blomsterbed ved drivhuset. Måtte flytte noen planter som stod for tett.

Ønsker dere en flott torsdag.

 

Her er det nye blomsterbedet med kattemynte, lavendel, buskbom og Syrinhortensia.