Helg:)

Er så hyggelig å pynte og ordne til fest:) I går var det en fantastisk dag 24 grader på dagen og 18 grader på kvelden. Vi hadde gjester og vi grillet og koste oss på uteplassen til langt på natt.

Pioner fra hagen. De har sikkert stått i hagen her i 70 år;)

Krydder i gammel kasse.

Fyrer i peisen 🙂

Ønsker dere en flott søndag. Her regner det i dag ,men nyter en lydbok på uteplassen med pledd og kopp kaffe.

Kari

Strikker teppe:)

I dag har jeg vasket huset. Puuuu…. Deilig når det er ferdig da. Da er det bare sette seg tilbake å nyte det rene og ryddige huset:) Så lenge det varer hihi. Med 2 tenåringer og mann i hus er det ikke enkelt nei:( men jeg orker ikke være en kjeftesmelle som går etter de hele tiden, men de må ta i et tak de også når det gjelder opprydding når det skal vaskes:)

Pause med jordbær fra hagen, kopp kaffe og strikketøy. Jeg har begynt på et nytt teppe. Denne gangen i bomull:) Strikkes dobbel perlestrikk:)Garnet heter Natura XL, 15 nøster, pinne 9 og la opp 72 masker. Blir spennende å se åssen det blir:)

Ønske dere en fin kveld og snart er det helg:)

Kari

Etter regn kommer sol💛

Er så deilig å våkne opp til sol når det har regnet. Det har vært en nydelig dag. Solen forsvant riktig nok ut over dagen ,men temperaturen var deilig. Det spirer og gror.

Jeg har plantet krydderplanter i en gammel kasse.

Tørke tøy i solen. Lykke….

Ønsker dere en god natt.

Kari

Utedusj

Sommer:)

Er bare så herlig om dagen;) Jeg har kjøpt utedusj. Det kan jeg anbefale;) Har savnet å kunne kjøle seg ned når man blir varm av å sitte i solen. Tidligere har jeg tatt hageslangen ,men det blir ikke det samme:) Denne her er fra Bloomingville. Den er rustfri:)

Ønsker dere en flott sommerkveld:)

Kari